Life Coaching

Ga je door een lastige periode in jouw leven? Ben je op zoek naar antwoorden op vragen waar je al lange tijd mee worstelt? Wil je het graag anders doen, maar weet je niet goed hoe? Of wil je aan de slag met jezelf, omdat je steeds weer tegen zaken aanloopt op je werk of in je privé leven.

Coaching biedt uitkomst. Een aantal gesprekken is vaak al genoeg om in jou een proces op gang te brengen. Een proces dat leidt naar meer helderheid, evenwicht en heelheid. Nieuwe inzichten leiden tot nieuwe keuzes en nieuw gedrag. Van tevoren hebben we jouw doelen helder vormgegeven.

Wat je mag verwachten: gesprekken die een diepere laag in jou aanspreken, waarin we  letterlijk flink aan de slag gaan om gestelde doelen te behalen. Confronterend wellicht, maar altijd liefdevol. Wil jij professioneel of persoonlijk groeien en de regie pakken over jouw leven? Bel dan voor een vrijblijvende kostenvrije intake. De gesprekken vinden plaats op locatie in Sneek of in Leeuwarden.

Onze coaching raakt! Zodat jij ontwaakt en in je kracht komt om het anders te doen in jouw leven. Ben je liever in een groep bezig met persoonlijke en professionele ontwikkeling? Bekijk dan onze training: Mentale lenigheid en kracht.