Raken en vermaken

Entert(r)aining?? Jazeker, wij bieden Bedrijfsentertraining aan. Ofwel trainingen waarbij ontwikkeling, entertainment én theater centraal staan. Entertainment en training worden haarfijn met elkaar verbonden, waardoor plezier gegarandeerd wordt.

Theater entertaint en gaat de diepte in: het raakt mensen in hoofd, hart en buik. In trainingen wisselen we scènes af met theorie en interactie met de deelnemers. Meespelen of regisseren behoort zeker tot de mogelijkheden. De trainers wisselen gemakkelijk en vloeiend in hun rol als acteur, spelleider en (co-)trainer.

We spelen scènes waarin herkenbare situaties van de werkvloer neergezet en uitvergroot worden. Het spreekt vaak onmiddellijk tot de verbeelding, is soms tenenkrommend in herkenbaarheid en zet de toon voor een open gesprek.

We nemen de dagelijkse praktijk op de hak en houden zo een spiegel voor met een flinke portie humor. Zo relativeert het en schijnt het een ander licht op ‘lastige’ thema’s.

Met theater kom je snel en gemakkelijk tot de kern: waar gaat het echt om, wat is er tot nu toe niet gezegd!

Kortom, energie gaat stromen, mensen raken betrokken en weerstand verdwijnt naar de achtergrond. Dit maakt verandering mogelijk.

  • Wil je ook de communicatie en/of  de samenwerking binnen het team, op een ludieke wijze, aan de kaak stellen?

  • Aan de slag met organisatieverandering of teamontwikkeling?
  • Staat er een fusie op het programma?
  • Wil je het nuttige met het aangename verenigen tijdens een informele personeelsdag? Beleef het met ons. Wij beleven het graag met jullie.

We denken graag actief met je mee en bieden diverse programma’s, indien gewenst volledig op maat gemaakt. Zowel voor 1 dag/dagdeel als voor meerdere dagen.

Bedrijfsentertraining wordt i.s.m. Actroo aangeboden en ontwikkeld. 

Informatie verzoek