Buro Aanjager biedt haar training Mentale Lenigheid  doorlopend aan voor open inschrijvingen. Daarnaast verzorgen we deze transformerende training met veel plezier ook binnen uw bedrijf op incompany basis. Dit is al interessant vanaf 6 deelnemers. De gebruikelijke duur van onze training Mentale Lenigheid is zes dagen, verspreid over drie maanden. Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan om de mentale lenigheid van uw medewerkers te vergroten en daarmee de samenwerking en de communicatie sterk te verbeteren. Informeer hier tevens naar de subsidiemogelijkheden.

Ontbreekt het medewerkers aan soft skills waardoor de ontwikkeling stagneert? Of is het tijd voor de volgende stap naar verdere Beroeps Professionalisering? Buro Aanjager biedt diverse trainingen en teamcoaching om een frisse wind door uw organisatie te laten gaan. Wij geloven in ontwikkeling en groei van elk team en elk individu. Naast trainingen op het gebied van communicatie, NLP, soft skills en verdere beroeps-professionalisering, vind je hieronder slechts een kleine impressie van ons aanbod. Staat de juiste training er niet bij, of heb je een vraag?

Geef je wensen door. We komen graag kennismaken en maatwerk leveren.

Een waardevolle dag:
Hoe bepalen jouw waarden jouw leven? De invloed is groter dan je zou verwachten. Inzicht leidt tot betere communicatie en samenwerking. Ontdek jouw diepste drijfveren en onbewuste motivatoren en die van jouw collega’s in slechts 1 dag. Ontmoet elkaar in de overeenkomst en groei van elkaars verschil. Een dag vol inzichten die gegarandeerd leidt tot veel begrip, (h-)erkenning en bewustwording. Weet waar energie lekt en wat energie brengt.

Verken, verbind en verruim met metaprogramma’s
Tijdens deze interactieve speelse dag maak je kennis met de onbewuste programmering en denkstijlen van jou en jouw teamleden. Je krijgt inzicht in jouw unieke manier van denken, voelen en doen en die van jouw collega’s. Je ontdekt jouw unieke kwaliteiten, valkuilen en waardeert en begrijpt elkaars eigenaardigheden door het interactieve spel dat tijdens deze dag plaatsvindt. De software van jouw team onder de loep! Via oordeelloosheid naar openheid.

Teamcoaching
Een effectieve interventie om problemen in teams op te lossen. Bijvoorbeeld op het gebied van vertrouwen, communicatie, betrokkenheid of interpersoonlijke spanningen. Uitgangspunt is dat het team samen leert en tot groei en verandering komt. Elk teamlid draagt bij aan de huidige onwenselijke situatie en elk teamlid zal zijn aandeel hebben in de wenselijke toekomstige situatie. Teamcoaching is altijd maatwerk, gericht op die specifieke verandering en ontwikkeling die voor een team nodig zijn om de effectiviteit en het werkplezier te vergroten.

Waarom Kiezen voor Buro Aanjager?

Onze trainingen verruimen en verlichten letterlijk en figuurlijk. Ze zijn altijd interactief en op maat! Voor elk vraagstuk een passend antwoord. Informeer ook naar onze mogelijkheden voor het inzetten van bedrijfstheater als interventie. We denken graag mee!

Een frisse kijk en buiten de gebaande paden. We blijven onszelf voortdurend ontwikkelen om jou te kunnen blijven inspireren.

Laagdrempelig in contact en naast i.p.v. boven de klant. Persoonlijk en integer zijn belangrijke waarden die we nastreven.

Energieke en gepassioneerde trainers en coaches. Respectvol naar andermans wereldmodel.

Stel gerust je vraag

Of mail ons via onderstaand formulier.

    Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!