Judith & Nynke

max. 10 deelnemers

Jaarlijks

1.395 excl. btw

Informatie

Ben je geraakt door wat NLP voor jou heeft betekend na het volgen van de training Mentale Lenigheid & NLP? Wil je je nog verder verdiepen in NLP en jouw ingezette verandering en bewustwording voortzetten? Meld je dan zeker aan voor de training Mentale Lenigheid 2.0!

Mentale Lenigheid 2.0 is voor iedereen die de zesdaagse Mentale Lenigheid & NLP volledig heeft doorlopen en op zoek is naar meer verdieping en verrijking. Tijdens deze training zul je kennismaken met nieuwe modellen uit de NLP en nog meer tools krijgen die jouw mentale lenigheid verder vergroten. Dankzij deze training kunnen verandering stevig ingebed worden en beklijft de stof nog beter.

De training is op dezelfde wijze opgezet als deel 1.  Je zet jouw transformationele reis voort en doet nog meer praktische inzichten en kennis op uit de hedendaagse psychologie, waarvan je de volgende dag al profijt hebt!

Enkele onderwerpen die je onder meer tegenkomt:

– De kracht van taal!
– Strategieën
– Geef je leven kleur met Submodaliteiten
– Copingstijlen
– Oogpatronen
– Werken met tijdlijnen
– Ankeren
– Veranderen van overtuigingen.

Deze training vindt 1 x per jaar plaats in Wier. Voor koffie en thee wordt gezorgd en een heerlijke lunch is inbegrepen. We ontmoeten je graag opnieuw!

Door wie:

Twee gecertificeerde en ervaren (NLP-) Trainers / Coaches die hun sporen verdiend hebben in het bedrijfsleven. Hun stijl kenmerkt zich door hun bevlogenheid en energie, hun rake vragen die confronterend, maar met humor en warmte zijn.

De chemie tussen hen en de grote mate van interactie met de groep weet elke deelnemer te raken. In hun training passen zij krachtige technieken en kennis toe onder meer afkomstig uit het Neuro Linguistisch Programmeren, Systemisch Werk, de arbeids- en organisatiepsychologie en de kwantumfysica.

Judith Jager

Judith Jager

(NLP-) Trainer – (Team-) Coach en Trainingsacteur

Nynke Brouwers - Buro Aanjager

Nynke Brouwers

Trainer – (NLP) Coach en Teamcoach

Locatie: Dorpshuis te Wier

Nieuwe data:

  • do 14 en vrij 15 september 2023
  • wo 11 en do 12 oktober 2023
  • wo 15 en do 16 november 2023

Aanmelden

Verzeker je van een plek en meld je aan. De aanmelding is pas definitief, nadat deze door ons is bevestigd.