Judith Jager

Ik ben Judith Jager, eigenaar van Buro Aanjager. Na meer dan tien jaar met veel plezier in loondienst te hebben gewerkt als coach en later ook trainer, besloot ik dat ik mijn eigen(wijze) ideeën, creativiteit en autonomie meer ruimte wenste te geven en richtte ik Buro Aanjager op. Ik begon mijn loopbaan als intercedente bij Start People, waarna ik de verdieping zocht als loopbaancoach en outplacementadviseur bij PersoneelsNed.

Ik volgde de opleiding tot loopbaancoach bij Schouten & Nelissen. Geboeid door wat mensen beweegt en uitermate nieuwsgierig naar het ware potentieel dat in elk mens schuilt, besloot ik naast mijn baan Psychologie te studeren aan de Open Universiteit. Inmiddels ben ik afgestudeerd en heb ik de bachelor positief afgerond. Op dit moment ben ik bezig mijn Master Psychologie te behalen.

Daarnaast volgde ik diverse NLP- en Coach opleidingen bij I.I.T.P. Bureau Land. Ik bekwaamde me daar in het Systemisch Werken en werd opgeleid door Joke Land tot professioneel NLP -trainer. Bij Bureau Land heb ik ruim drie en half jaar met veel plezier en enthousiasme gewerkt als professioneel NLP Trainer en Coach.

Ontwikkeling neemt in mijn leven een centrale plaats in en het houdt me scherp en geïnspireerd. In 2020 volgde ik met veel plezier de opleiding om EMDR toe te kunnen passen bij mijn cliënten. Deze methode pas ik inmiddels geregeld toe met succes. In 2021 verdiepte ik me in de tools en technieken uit de Deep Democracy en behaalde de eerste level. Daarnaast heb ik sinds mijn jeugd een enorme passie voor theater en acteren. Sinds 10 jaar ben ik betrokken bij Teatergroep SULT als speler en lid van de artistieke commissie. Het verlangen om in mijn loopbaan meer ruimte te creëren voor deze passie groeide.

De opleiding tot trainingsacteur gaf mij het zetje om hier meer professioneel mee aan de slag te gaan en binnen trainingen levensechte rollenspellen neer te zetten. Een wens is uitgekomen nu spel en theater een nog grotere rol gaan spelen in mijn werk door de dienstverlening die Buro Aanjager aanbiedt onder het label: ‘Bedrijfsentertraining’. Een van mijn belangrijkste waarden, de aanraakbaarheid van de mens, wordt hiermee vervuld.

 

judith jager

De betekenis van ons leven ligt in het verschil dat we maken in de levens van anderen.

– Judith Jager

Neem gerust contact op voor een nadere kennismaking