Test jouw mentale lenigheid!

Mentale lenigheid en kracht is een vaardigheid en kun je dus trainen! Het helpt je evenwichtiger en bewuster in het leven te staan. Als je mentaal lenig bent beschik je mogelijk ook over tools om het leven te leiden zoals jij dat graag wilt. Je beheerst de kunst van het omdenken en houdt jouw eigenwaarde op peil. Benieuwd naar jouw mentale lenigheid?

We hebben speciaal voor jou een test ontwikkeld, die je inzicht geeft en bewust maakt van jouw mentale lenigheid.  Jouw score op deze test ontvang je direct na afloop (en enkele tips om jouw mentale lenigheid te vergroten en behouden). Nieuwsgierig? Start gelijk hieronder, het kost je slechts een paar minuutjes.

Veel plezier,

Judith & Nynke

De verlangens en dromen die ik heb t.a.v. het leven en / of mijn werk
Question Image
Wanneer ik met tegenslagen te maken heb
Question Image
De gedachten en overtuigingen die ik over mijzelf heb
Question ImageJohn Hain via Pixabay">
Wanneer ik me teleurgesteld voel in de ander
Question Image
Wanneer zich een probleem of casus aandient op mijn werk
Question Image
Als ik kijk naar mijn persoonlijkheid
Question Image
Als ik mezelf vergelijk met anderen
Question Image
Ik merk dat mijn gedachten veelal
Question Image
de volgende stelling is het meest op mij van toepassing
Question Image
/
Geef jouw e-mailadres op om de score te bekijken
Jouw naam
Jouw e-mail
Bekijk jouw score