Judith & Nynke

max. 8 deelnemers

Doorlopend

49,- incl. btw

Informatie

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar NLP maar kwam het er maar nooit van? Wil je graag laagdrempelig kennismaken met deze geweldige methode en ontdekken wat NLP voor jou kan doen? Meld je dan aan voor onze introductietraining NLP die op een aantal zaterdagen in april en mei in Leeuwarden plaatsvindt.

In deze Introductie training leer je wat NLP nou precies inhoudt en hoe dit voor jou kan gaan werken. Zo draagt NLP bij aan persoonlijke en professionele ontwikkeling en garandeert effectieve communicatie met jezelf en de ander. Ontdek een makkelijk te leren methode die je alle tools geeft om succesvol en gelukkiger te leven, je stressniveaus te doen dalen, relaties leuker te maken,  je inzicht te geven wie je écht bent en in wat je drijft en je super trots te maken op jezelf!

Ben je na deze workshop enthousiast en wil je meer? Dan kun je met korting instromen in onze opleiding Mentale Lenigheid en NLP. Wil je liever eerst kennismaken met de trainers? Of meer informatie inwinnen? Meld je aan voor de online informatieavond op: 13 maart vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur via een email naar  info@buroaanjager.nl Je ontvangt van ons een bevestiging. Uiteraard behoort een vrijblijvende intake ook tot de mogelijkheden. We ontmoeten je graag.

Door wie:

Twee gecertificeerde en ervaren (NLP-) Trainers / Coaches die hun sporen verdiend hebben in het bedrijfsleven. Hun stijl kenmerkt zich door hun bevlogenheid en energie, hun rake vragen die confronterend, maar met humor en warmte zijn.

De chemie tussen hen en de grote mate van interactie met de groep weet elke deelnemer te raken. In hun training passen zij krachtige technieken en kennis toe onder meer afkomstig uit het Neuro Linguistisch Programmeren, Systemisch Werk, de arbeids- en organisatiepsychologie en de kwantumfysica.

Judith Jager

Judith Jager

(NLP-) Trainer – (Team-) Coach en Trainingsacteur

Nynke Brouwers - Buro Aanjager

Nynke Brouwers

Trainer – (NLP) Coach en Teamcoach

Locatie: Reviusstraat 1 – Leeuwarden

Nieuwe data:

  • zaterdag 1 april 2023 van 09:30 – 12:30 uur
  • zaterdag 13 mei 2023 van 09:30 – 12:30 uur

Vraag gratis onze brochure aan

    Aanmelden

    Verzeker je van een plek en meld je aan. De aanmelding is pas definitief, nadat deze door ons is bevestigd.