Volg jij de ontwikkelingen of ontwikkel jij jezelf?

Update 01-01-2021: Wegens overweldigende belangstelling kan er op dit moment niet meer gebruik gemaakt worden van het gratis ontwikkeladvies. Mogelijk biedt de overheid in 2021 opnieuw de kans om hier alsnog deel aan te nemen.

Speelt de crisis en onzekerheid jou parten? Of is het gewoon tijd om het anders te gaan doen en deze tijd aan te grijpen om te ontdekken wat er nog meer in jou schuil gaat? Wil jij weten welke mogelijkheden er nog meer zijn met jouw achtergrond en competenties? Buro Aanjager helpt je graag verder. En nu dankzij de subsidie zelfs helemaal gratis!

Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd? Dan kun je kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij Buro Aanjager. Die geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.

Soms heb je van die dromen die je wakker houden, totdat je ze uitvoert.

Aan het einde van dit traject heb je nog meer zicht op jouw kansen en mogelijkheden op de actuele arbeidsmarkt en hoe jij je onderscheidt met jouw kennis, competenties en persoonlijkheid. Uiteraard ontvang je een uitgebreide rapportage van jouw testuitslagen en onbeperkt toegang tot een beroepen- en opleidingen database. Wacht niet te lang, als de subsidiepot leeg is, vis je achter het net.  

Hoe werkt het?

Meld je telefonisch of per mail bij ons aan, en we plannen op korte termijn een intake in met jou om een plan op maat te maken die tegemoet komt aan jouw specifieke loopbaanwensen en kansen. Wij regelen de verdere administratieve rompslomp.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak